La secció de patinatge artístic va tancar la temporada amb una gran festa, el 10è Festival de Patinatge Artístic AE FS Arrels, i ara toca fer balanç. Va ser la cirereta a una gran temporada, de la qual en fan una molt bona valoració les tres entrenadores.

Rocío Oller, coordinadora i entrenadora de la secció, celebra que s’ha vist “una molt bona evolució des de l’inici fins al final” de la temporada en tots els grups, des de les patinadores que s’han estrenat aquesta temporada fins a les més veteranes.

A més, l’equip tècnic que formen Júlia Verdaguer i Carlotta Fabbri, juntament amb Rocío Oller, fa un bon balanç dels resultats esportius, que s’han vist en el Pas de nivell, així com en el Campionat de Barcelona (amb Maria Ciudad i Maria Martín al podi) i al campionat Interescoles grupal (en què l’Arrels va participar amb un grup i tres quartets, assolint dos podis en la segona fase).

El 10è Festival, la millor cirereta

La cirereta del pastís va ser el festival de final de temporada, la desena edició amb la participació de tots i totes les patinadores oferint exhibicions sobre la temàtica dels musicals. Així, les famílies van poder comprovar amb els seus propis ulls la feina i l’esforç diari de la secció de patinatge artístic, des de les entrenadores, fins les patinadores i les delegades.

Podeu veure la valoració de les entrenadores en el nostre canal de Youtube.