Molt bona jornada per als equips federats de futbol sala de l’AE FS Arrels, amb victòries de tots els equips excepte l’Infantil B i l’Aleví.

El Sènior A va sumar una nova victòria, la segona consecutiva, després d’imposar-se per 4-2 a l’Alhenyà, en la vuitena jornada de la Divisió d’Honor. Tot i el gol inicial del conjunt de L’Hospitalet, l’Arrels va igualar el marcador ben ràpid, i va saber imposar-se. El partit, però, no es va decidir fins al tram final, en què dos gols del capità Eric Serra van donar el triomf als de Sergi Saldaña. El pròxim partit del Sènior A serà d’aquí a dues setmanes, el diumenge 17 de desembre a les 18 hores, a la pista del Cornellà.

El Sènior B, per la seva banda, va guanyar a la pista del Begues per 1-4, que es va avançar en el minut 6. I el Sènior C també va guanyar el seu partit contra el Rosario Central, un rival directe, i encadena tres partits sense perdre.

El Juvenil va aconseguir una victòria molt treballada a casa contra La Unión, després que l’equip de Santa Coloma arribés al descans guanyant per 0-3. L’Arrels, però, va remuntar en la segona part fins al 7-5 definitiu i trenca així una ratxa de quatre derrotes consecutives.

En categoria cadet, triple victòria dels equips de l’Arrels. El Cadet A de Guillem Esteve es va imposar per 1-2 al Santpedor després de capgirar el gol inicial dels bagencs, mentre que el Cadet B va golejar per 14-1 als Maristes Sants-Les Corts. L’equip d’Ignacio Arenales és segon a només un punt del líder, el JesuïtesEl Clot. Per la seva banda, el Cadet C es va imposar per 1-2 al Joventut Les Corts.

L’Infantil A no va jugar perquè el seu partit contra l’AE Sant Andreu ajornat. L’Infantil B, en canvi, va perdre per 2-5 a la pista del Montcada i encadena tres derrotes.

L’Aleví tampoc va poder puntuar, després de perdre per la mínima a casa contra l’Eixample B.

La setmana que ve hi ha jornada de descans, tant en competició federada com escolar. La pròxima jornada serà el cap de setmana del 16 i 17 de desembre, última abans de l’aturada de Nadal.