La segona setmana del casal d’estiu de l’AE FS Arrels ha estat intensa i apassionant. Els grups del casal esportiu (futbol sala, patinatge artístic i multiesport) van anar al JumpYard Barcelona, on van passar el matí saltant, brincant i jugant als diferents tipus de llits elàstics i jocs i activitats, com futbol, escalada o salt al buit. Van gaudir i cansar-se en la mateixa mesura!

Els grups d’infantil i del Timbaler del Bruc, en canvi, van visitar la Fundació CRAM, on van conèixer la feina que fan salvant i curant els diferents animals marins. Entre ells, les tortugues marines, algunes de les quals van poder veure allà mateix.

A banda de les sortides setmanals, els grups d’infantil i del Timbaler del Bruc han conegut Àfrica, a través dels balls, les cançons i les seves tradicions. Els infants han fabricat els seus propis collarets i han dissenyat unes samarretes precioses que seran l’enveja de tothom aquest estiu!

I els grups del casal esportiu, a més de realitzar els seus entrenaments, s’han esforçat de valent en els Jocs Olímpics AE FS Arrels! Diferents països i esports d’allò més divertits, com el bàsquet a cegues, el ping-pong glass o el tennis challenge han fet les delícies dels infants i joves més esportius del casal!

Podeu veure més imatges de la segona setmana del casal d’estiu als següents enllaços:

Segona setmana Casal d’estiu Arrels

Casal d’estiu Timbaler del Bruc