Sergi Saldaña ja no és entrenador del Sènior A de l’AE FS Arrels. El fins ara tècnic marxa després d’una temporada i mitja a càrrec del primer equip. De manera provisional, el seu lloc a la banqueta l’ocuparà el coordinador esportiu, Fran García.

La temporada passada, en el seu primer curs com a responsable de l’equip, l’Arrels va ser líder durant la majoria de les jornades en el grup 2 de la Divisió d’Honor i es va quedar a les portes de l’ascens a Tercera Divisió. La glòria es va escapar en l’últim partit, que enfrontava l’Arrels contra el Frederic Mistral, segon classificat. La derrota de l’equip de Saldaña, combinada amb la victòria del Sant Joan Despí, tercer classificat, va deixar el primer equip de l’Arrels sense l’anhelat ascens.

Una temporada irregular

Aquesta campanya, amb la baixa de quatre futbolistes, l’equip no ha tingut una regularitat pel que fa a bons resultats i, a un partit per tancar la primera volta, és lluny de les posicions d’ascens. Sergi Saldaña deixa el Sènior A cinquè amb 19 punts a 11 de l’objectiu.

Des de l’AE FS Arrels agraïm a Sergi Saldaña la seva feina i li desitgem molta sort en el futur.