Un cop ha acabat la temporada esportiva, és hora de fer balanç. A la secció de voleibol, la més jove de l’Associació, la valoració és “molt positiva”, segons Sofia León, entrenadora dels equips de vòlei.

Després d’una primera campanya exitosa, en aquesta segona temporada de vida, el vòlei Arrels ha viscut un creixement molt gran. La temporada 22/23 hi ha hagut dos equips, el cadet i l’aleví, amb deu membres cada un.

“La incorporació de nous jugadores i jugadores ha potenciat el companyonia entre ells i ha millorat la relació entre ells, i s’han format noves amistats”, explica Sofia León. Aquest creixement, a més, ha impulsat la incorporació d’una nova entrenadora, la Marina Malavia. “Entre les dues hem aconseguit una molt bona dinàmica d’equip. Ens hem organitzat de manera que els jugadors i jugadores han potenciat molt la seva tècnica i millorat la seva qualitat de joc”, afirma León.

Els equips, de menys a més

Tot i que els resultats esportius no són l’aspecte més important, cal destacar l’evolució dels dos equips, a escala individual com a escala col·lectiva. Per això, l’entrenadora destaca el tram final de temporada dels dos equips: “Estem molt contentes amb el rendiment i els resultats. El cadet va tenir uns molt bons resultats al tram final de temporada, i l’aleví ha tingut una molt bona evolució.” L’equip cadet va acabar cinquè del seu grup en la lliga Ceeb amb cinc partits guanyats, mentre que l’aleví també va ser cinquè en el seu grup, amb només dues victòries.

Podeu veure la valoració completa de Sofia León, entrenadora de la secció de vòlei de l’AE FS Arrels, al nostre canal de Youtube.

Les inscripcions per a la temporada vinent continuen obertes. Trobareu més informació i el formulari d’inscripció en l’apartat de voleibol de les seccions esportives.