El Sènior A de l’Arrels ha aconseguit aquest cap de setmana una cosa que no havia aconseguit fins ara: encadenar tres victòries. L’equip de Fran García va golejar l’Olesa, tercer classificat del grup 2 de la Divisió d’Honor de futbol sala, per 6-2 i suma així tres triomfs de manera consecutiva. Tot i que els visitants es van avançar ben aviat, l’Arrels va controlar el partit en tot moment. Amb aquesta victòria, el primer equip ara és cinquè a vuit punts del Futsal Vilomara, segon classificat.

El pròxim partit del Sènior A serà dissabte 2 de març a les 18 hores a la pista del Rosario Central, vuitè classificat.

El Sènior B va trencar la mala ratxa de quatre derrotes amb un triomf per la mínima a la pista del Rosario Central B gràcies a una remuntada en la segona part. En canvi, el Sènior C va caure contra l’AE Xarxa Horta per 1-3, quart classificat.

El Juvenil, per la seva banda, va perdre a la pista del Bosco Rocafort. Tot i el 3-3 que reflectia el marcador en el minut 29, quatre gols dels locals en set minuts van deixar l’Arrels sense puntuar.

Els cadets, amb la directa posada

Gran victòria del Cadet A a la pista del Bosco Rocafort, segon classificat. Els locals es van avançar i van situar un 2-0 en els primers minuts, però els jugadors de Guillem Esteve van remuntar amb un doblet de Manuel Chavarry i un altre de Victor Rodríguez. El 2-4 final manté líder a l’Arrels, que no perd des de novembre.

El Cadet B es manté primer amb deu punts d’avantatge després del triomf per 1-4 a la pista de la Prosperitat. L’equip d’Ignacio Arenales continua amb una temporada espectacular, amb només sis gols encaixats.

I el Cadet C també està en un gran moment, ja que ha sumat 19 dels últims 21 punts disputats. A la pista del Maristes Sant Joan, l’equip que entrena Julio Ventura va guanyar per 1-5 i es va situar tercer amb 31 punts, a només tres punts del segon.

Segon empat consecutiu de l’Infantil A, que no va poder passar de l’empat a dos contra l’Eixample B. Per la seva banda, l’Infantil B va perdre a casa del Rapid Santa Coloma per 5-2.

L’Aleví va perdre a casa contra el Cardedeu. L’equip d’Àlex Jurado es va avançar i de fet, al minut 24 guanyava per 2-1, però tres gols en sis minuts van situar el 2-4 definitiu.