El primer equip de l’Arrels té cada dia més a prop l’ascens a Tercera Divisió Nacional. A la jornada 23, quan faltes només tres jornades pel final, l’equip que entrena Sergi Saldaña es manté líder amb un punt d’avantatge sobre el segon, el Frederic Mistral, gràcies a la important victòria aconseguida dissabte contra l’Acció Sant Martí.

El Sènior A es va imposar per un ajustat 4-3 contra l’equip barceloní, en un pavelló del Bon Pastor on va haver-hi presència important de jugadors i jugadores d’altres equips de l’Arrels, en una demostració del que és la família Arrels.

Amb aquest triomf, l’Arrels es manté líder del grup 2 de la Divisió d’Honor amb 51 punts, seguit del Frederic Mistral, amb 50, i el Sant Joan Despí, amb 49. Els tres equips es jugaran les dues places d’ascens en les tres jornades que falten.

La jornada vinent, el Sènior A torna a jugar a casa, aquest cop contra el Sant Andreu de la Barca, cinquè classificat. Serà diumenge 14 a les 13:45h. 

Per la seva banda, el Sènior B no va poder passar de l’empat contra el cuer, mentre que el Sènior C va perdre a casa contra la Prosperitat.

El Juvenil A, per la seva banda, va caure golejar a la pista del Maristes Montserrat Lleida, que encadena set victòries, mentre que el Juvenil B va empatar a 4 amb l’Horta Futsal i suma quatre jornades sense perdre.

En categoria cadet, males notícies pel Cadet A, que va perdre a la pista de L’Hospitalet Bellsport i necessita un miracle per salvar-se. El Cadet B tenia jornada de descans.

Qui té la permanència més a prop és l’Infantil A, després de superar per 4-0 al CN Sabadell. L’equip que entrena Guillem Esteve només ha deixat escapar dos punts dels últims 15. En canvi, l’Infantil B va perdre contra el tercer classificat, el Badalona Futsal Iris.

L’Aleví A va perdre contra el Prat i ara és a sis punts de la primera posició, la de l’ascens, cosa que complica molt les opcions de l’Arrels, a falta només nou punts en joc.

Resultats del cap de setmana

Competició federada

Sènior A 4 – Acció Sant Martí 3

Carmel 6 – Sènior B 6

Sènior C 2 – Prosperitat-Everest B 6

Maristes Montserrat Lleida 6 – Juvenil A 2

Juvenil B 4 – Horta Futsal 4

L’Hospitalet Bellsport 6 – Cadet A 1

Infantil A 4 – Natació Sabadell B 0

Infantil B 0 – Badalona Futsal Iris B 2

FS Prat 2 – Aleví A 0

El partit de l’Aleví B es va ajornar. Es jugarà el dijous 11/05 a les 19h.

El Cadet B tenia jornada de descans.

Competició escolar

Futbol sala

Infantil A 8 -Montsant H 3

UBAE Les Corts B 5 – Infantil B 2

Preinfantil B 1 – Vincit-Provençalenc B 5

Aleví A 6 – Teresianes Gràcia 7

Pere Vergès 6 – Benjamí A 4

Nostra Senyora de Lurdes 4 – Benjamí B 6

Escola Mallorca 12 – Prebenjamí A 2

Vincit-Provençalec C 7 – Prebenjamí B 0

Vincit-Provençalenc B 7 – Menuts A 0

Menudets D – Menudets A

SAFA Sant Andreu 4 – Menudets C 1

El partit del Preinfantil A es va ajornar. Es jugarà dimecres 10/05 a les 20h.

L’Infantil femení tenia jornada de descans.

El partit del Menudets B no es va jugar.

Voleibol

CET10 Montseny C 3 – Aleví 0

El partit del Cadet es va suspendre.