Amb el curs escolar, comença també l’activitat esportiva a l’AE FS Arrels. Els equips federats de futbol sala han començat a entrenar aquesta setmana, mentre que els equips i grups escolars de les seccions de futbol sala, patinatge artístic i vòlei ho estan fent entre aquesta setmana i la vinent.

Els i les esportistes de l’Arrels comencen amb il·lusió una nova temporada, amb nous reptes, noves dinàmiques però amb les mateixes ganes de sempre.

La primera cita de la temporada 2023/24 és la concentració de pretemporada que es fa cada any, per a les seccions de futbol sala i de patinatge artístic, al Complex Esportiu Amposta Parc, un cap de setmana de molts d’esport, però també moments de lleure i diversió perquè els i les esportistes es familiaritzin amb les incorporacions noves, coneguin millor els i les entrenadores i es retrobin amb el seu esport preferit.

Els entrenadors i entrenadores de l’AE FS Arrels consideren que la concentració de pretemporada equival a dos mesos d’entrenament. Per això és molt important que hi assisteixin tots els membres dels equips i grups, a partir de 1r de Primària fins a categoria Sènior.

Aquesta temporada es farà el cap de setmana del 30 de setembre i 1 d’octubre.

La data límit per inscriure’s a la concentració de pretemporada a Amposta és el 15 de setembre. 

Descarregueu aquí el document informatiu sobre la concentració de pretemporada a l’Amposta Parc els dies 30 de setembre i 1 d’octubre.