La temporada del Sènior A de l’AE FS Arrels està sent complicada, amb un inici irregular aen la Divisió d’Honor de futbol sala… Per això, victòries com les que va aconsegiur dissabte contra l’Acció Sant Martí omplen de joia i són una dosi extra d’energia per seguir lluitant per redreçar el rumb.

L’equip de Sergi Saldaña s’enfrontava a l’Acció Sant Martí, que arribava empatat a punts amb l’Arrels. La primra part va estar dominada pels de Sant Martí, que va situar un 5-1 al marcador que semblava inabastable, però l’Arrels va aconseguir remuntar, sobretot gràcies als quatre gols de David Alaball. L’última diana, el l’últim minut de partit, va segellar la remuntada i va trencar la ratxa de dues derrotes seguides del primer equip de l’Arrels.

La propera jornada, el Sènior A rep l’Alheña, dissabte 2 de desembre a les 18:30h.

Per la seva banda, el Sènior B va perdre per la mínima contra el Fort Pienc, segon classificat, i el Sènior C va empatar contra l’AE Sant Andre-Sagrera.

El Juvenil va caure clarament per 5-2 a la pista del Futsal Mataró i encadena quatre derrotes.

En categoria cadet, sort diferent per als tres equips. El Cadet A, que ara és segon, va empatar a casa contra el Frederic Mistral, tercer classificat, mentre que el Cadet B es va imposar al Monstant B per 0-1. El Cadet C, per la seva banda, va perdre contra el Frederic Mistral després de quatre victòries seguides.

En categoria infantil, doble derrota després de que l’Infantil A perdés a casa contra el Rubí, i de que l’Infantil B caigués per la mínima a la pista del Mataró, últim classificat.

L’Aleví, per la seva banda, es va imposar a La Salle Gràcia.