El primer equip de l’Arrels tenia aquest diumenge el primer partit després del comiat de Sergi Saldaña, entrenador de l’equip en l’última temporada i mitja. Contra el Molins 99, el Sènior A volia començar la nova etapa, amb Fran García a la banqueta de manera provisional, i tancar la primera volta de la lliga al grup 2 a la Divisió d’honor de futbol sala, amb bon peu. I ho va aconseguir amb un triomf per 4-1 en un partit que va dominar des del principi. Amb gols de Pol Moreno i Pol Montes, el primer equip va situar el 2-0 abans del descans. En la segona part, tot i el gol dels visitants, dos gols en l’últim minut van donar els tres punts al Sènior A, que obtenia així la segona victòria consecutiva.

Ara, el Sènior A és 5è amb 22 punts. La pròxima jornada, l’Arrels torna a jugar a casa: diumenge 25 de febrer, a les 12:30 hores, rep l’Olesa, tercer classificat amb 7 punts més que el Sènior A al CEM Bon Pastor.

Per la seva banda, el Sènior B va caure a la pista del Montseny per 6-3 i encadena quatre derrotes. L’equip és 10è amb 17 punts. El Sènior C, amb Miguel García a la banqueta, va trencar la mala ratxa de quatre ensopegades amb un triomf per 5-3 contra el Thotsala C.

El mateix resultat, 5-3, va deixar el Juvenil sense els tres punts a la pista de l’UBAE Les Corts. L’equip que entrena Fran García no ha aconseguit encara aquesta temporada encadenar dues victòries. El Juvenil és ara 9è amb 16 punts.

El Cadet B, un líder impecable

En la categoria cadet, doble victòria dels equips que van poder disputar els seus partits. Mentre el Cadet A va veure com el seu partit contra l’Estel Vallseca es va ajornar. El Cadet B, que sí que va poder jugar, va golejar el Cerdanyola Vallès per 0-6. Amb tres de Piero Bello, màxim golejador de la lliga amb 28 gols, l’equip que entrena Ignacio Arenales, va dominar el matx en tot moment i va sumar el setè triomf consecutiu. A més, el Cadet B acaba la primera volta com a líder amb 36 punts (10 més que el segon classificat), com a equip més golejador amb 81 gols i el menys golejat, amb només 5 dianes encaixades.

Per la seva banda, el Cadet C va guanyar per 5-0 al Montseny. Amb aquesta golejada, l’equip de Julio Ventura, que no perd des del mes de novembre, és tercer classificat amb 28 punts.

L’Infantil A encadena dos partits puntuant després d’empatar a 2 a casa contra el Montsant. L’Arrels acaba la primera volta com a vuitè classificat amb 17 punts. I l’Infantil B, que entrena Marc Sánchez, va perdre per la mínima (4-3) a la pista del Badalona Futsal Iris.

L’Aleví, en canvi, va tancar la primera volta amb una victòria per 0-2 a la pista de La Unión. Dos gols d’Alejandro Zamora van donar a l’equip d’Àlex Jurado un triomf que no arribava des de la jornada 7.