El 2023 competitiu arriba al final, i l’AE FS Arrels ho ha fet amb una bona jornada en les lligues de futbol sala de la Federació Catalana de Futbol. Després d’una primera meitat de l’any, en què es va fregar l’ascens a Tercera Divisió Nacional de futbol sala, el Sènior A tanca el 2023 quart classificat del grup 2 de la Divisió d’Honor, a vuit punts de les places d’ascens.

Aquest cap de setmana, en la jornada 9, l’última de l’any, l’equip que entrena Sergi Saldanya va aconseguir la tercera victòria consecutiva. Ho va fer a la pista del Cornellà, un equip de la part baixa, que ha entrat en zona de descens. L’Arrels va acoseguir situar un 0-2 en el marcador, però els locals van empatar en dos minuts. El Sènior A, però, no va abaixar els braços i, a 18 segons pel final, un gol d’Àlex Jurado va donar el triomf a l’Arrels.

El Sènior C va perdre per la mínima a la pista del Sunlife, que va obtenir el primer triomf de la temporada.

En categoria cadet, els tres equips de l’Arrels van obtenir la victòria. El Cadet A tanca el 2023 com a segon classificat, en zona d’ascens, a només un punt del líder, després de golejar La Nova Esquerra per 7-2. El Cadet B, per la seva banda, tanca l’any amb una posició espectacular: líder del grup 5 de la Tercera divisió Cadet. L’equip que entrena Ignacio Arenales va guanyar a la pista de l’AE Badalonès per 0-5. El Cadet C també va guanyar el seu partit per 6-5 el Fort Pienc, i se situa quart a quatre punts del líder.

En categoria infantil, l’Infantil A va guanyar a casa contra L’Hospitalet Bellsport per 3-0 i trenca la mala dinàmica de resultats, mentre que l’Infantil B va superar al Santa Coloma Futsal. Amb aquest triomf, l’equip de Marc Sánchez aconsegueix trencar una ratxa de tres derrotes seguides.

Per la seva banda, l’Aleví que entrena Àlex Jurado va perdre a la pista del CET10 per 5-3.

La propera jornada serà el cap de setmana del 13 i 14 de gener.