L’AE FS Arrels encara el tram final de les competicions federades de futbol sala amb l’esperança de lluitar fins al final pels seus objectius. El primer equip, després d’uns mesos de trasbals, viu en una bona dinàmica i ara mateix és el quart classificat a sis punts de les posicions d’ascens a Tercera Divisió Nacional.

Aquest cap de setmana, en la jornada 18 de la Divisió d’Honor, el Sènior A ha assolit una victòria important, contra un rival directe, l’AECS L’Hospitalet, per 3-1. L’equip de Fran Garcia va haver de treballar de valent i tenir paciència, perquè el partit no es va decidir fins als últims minuts.

El pròxim partit del Sènior A serà també un matx transcendent. Es jugarà el diumenge 7 d’abril a les 17 hores a la pista del Futsal Vilomara, ara mateix tercer classificat amb sis punts més que l’Arrels però amb un partit més, que es disputarà el 4 d’abril.

El Sènior B va perdre per la mínima (3-2) contra el CET10 i encadena quatre jornades sense guanyar, i el Sènior C també es va veure superat pel Les Glòries 2014 per 3-5.

Els cadets, a un ritme imparable

El Cadet A es manté líder amb 47 punts, set d’avantatge sobre el segon classificat, després d’imposar-se al Thau per 3-1. El Cadet B també continua en la primera posició després de golejat el cuer, el Badalona Futsal Iris D, per 7-1.

Després de 6 jornades sense perdre, l’Infantil A va caure contra l’UBAE Les Corts, per 5-1. L’Infantil B, en canvi, es va imposar per 5-7 a l’Alzina, amb cinc gols en el tram final. Aquesta és la segona victòria consecutiva per a l’equip de Marc Sánchez.

L’Aleví que entrena Àlex Jurado va golejar el Montcada B, el cuer, per 5-1, aconseguint així la primera victòria en quatre jornades.