El XII Campionat Comarcal de futbol sala base que organitza la Federació Catalana de Futbol és cada cop més a prop (se celebrarà els dies 8 i 9 de desembre a Blanes) i per això les seleccions comarcals estan immerses en els entrenaments de proves.

Igual que la setmana passada, l’AE FS Arrels estarà representat per cinc jugadors en les sessions que es faran a diferents instal·lacions de Barcelona durant la tarda del diumenge 19 de novembre: Quim Molera, Biel Garcia, Biel Cervera, Pau Márquez i Victor Rodríguez.

Els jugadors del Cadet A Pau Márquez i Victor Rodríguez han estat convocats per la selecció del Barcelonès Centre categoria Cadet masculí per a l’entrenament que es farà a la pista de l’Institut Alzina.

En aquesta mateixa pista es farà l’entrenament de la selecció del Barcelonès Centre categoria Infantil masculí, amb la qual han estat convocats els jugadors de l’Infantil A Biel Cervera i Biel Garcia.

I Quim Molera, jugador de l’Aleví, ha estat convocat per la selecció del Barcelonès centre categoria Benjamí masculí, que realitzarà l’entrenament al Pavelló Municipal de la Creueta del Coll.

Enhorabona als cinc futbolistes de l’Associació per la convocatòria! Esperem que gaudiu de l’experiència!