Els curs escolar ja s’acaba, i ara toca pensar en l’estiu. Un any més, l’AE FS Arrels vol ajudar-vos a trobar l’activitat que més us convingui per al gaudi dels vostres infants i per a la vostra conciliació familiar. Per aquest motiu, hem buscat diversos formats i temàtiques, per adaptar-nos de la millor manera possible a les necessitats de cada una de vosaltres: casals infantils, esportius, colònies, tecnificacions esportives… Per triar i remenar!

Totes les nostres activitats d’estiu estan homologades per l’Ajuntament de Barcelona, igual que el nostre personal, degudament format i experimentat en l’acompanyament físic i emocional dels infants.

Activitats d’estiu a l’Escola Arrels

Modalitats

Casal infantil

Per als infants d’Educació infantil, un casal per viatjar pel món sense desplaçar-nos, coneixent diferents cultures, menjars típics, danses i tradicions de diferents països. Els infants gaudiran, aprendrant i es divertirant amb tallers, manualitats, activitats esportives, jocs d’aigua…

Casal esportiu

Per a infants i joves d’Educació Primària i ESO, tres modalitats de casal esportiu, segons el gust de cada participant. A més de practicar esport, els infants i joves gaudiran de la millor companyia i aprendran amb tallers, manualitats, jocs d’aigua… 

  • Futbol sala
  • Patinatge artístic
  • Multiesport

A més, tant en el casal infantil com el casal esportiu, es farà una sortida setmanal, pensada perquè els i les participants visquin encara amb més emoció el seu estiu.

Durant les setmanes de casal, també oferim servei d’acollida de 8 a 9 h.

Dates

Del 26 de juny al 28 de juliol

A més, del 12 al 22 de juny, coincidint amb la jornada intensiva, oferim el minicasal intenstiu de 16 a 17 h.

Trobareu més informació de totes les modalitats de casal i del minicasal intesntiu i el formulari d’inscripció, aquí.

Tecnificació de patinatge artístic i voleibol

Per als i les esportistes de les seccions de patinatge artístic i voleibol, l’AE FS Arrels ofereix les sessions de tecnificació intensiva.

La voluntat és que els i les esportistes no deixin de gaudir del seu esport preferit durant l’estiu, i que puguin treballar aspectes tècnics que és difícil treballar durant la temporada.

Són dues sessions setmanals de dues hores (de 18 a 20 h).

Podeu consultar més informació sobre els horaris, els preus i les condicions, aquí.

Activitats a l’Escola Timbaler del Bruc

Casal infantil i Primària

Per als infants d’Educació infantil i d’Educaicó Primària, oferim un casal en què coneixerem dif

erents països i ens endinsarem en la seva cultura, història, balls, gastronomia… I ho farem tot mitjançant el joc, la creativitat,les manualitats… I no faltaran els jocs d’aigua perquè els infants es refresquin i gaudeixin de l’estiu!

A més, cada setmana farem una sortida lúdica pensada perquè gaudeixin en un espai diferent i d’activitats que no es poden oferir a les instal·lacions de l’escola.

També oferim el servei d’acollida de 8 a 9 h durant les setmanes de casal.

Aquí trobareu més informació i el formulari d’inscripció.

Dates

del 26 de juny al 28 de juliol

Activitats a l’Escola Congrés-Indians

Les nostres colònies, destinades a infants d’Educació Primària, ofereixen una setmana plena d’emocionants activitats a la casa de colònies El Xalió, una casa de colònies en plena natura. Els infants i joves practicaran esport, a més de gaudir de la natura a través de moltes altres activitats, com ara tirolina, tir amb arc…

L’activitat esportiva es combinarà amb tallers de treballs manuals, jocs populars, estones d’aigua, i moltes experiències més perquè els infants i els joves aprenguin, es relaxin i es diverteixin en la millor companyia.

Oferim les Colònies a El Xalió, per a infants d’Educació Primària

Dates

del 26 al 30 de juny

Ubicació

Casa de colònies El Xalió (Sant Miquel de Campmajor (Girona)

Si voleu més informació sobre condicions, preus i inscripció, la trobareu aquí.