Activitats d’estiu

Escola Timbaler del Bruc

L’AE FS Arrels considera clau que les vacances escolars estiguin ben aprofitades, i res millor que la diversió, el lleure, l’esport i les amistats per continuar desenvolupant-se com a persones. Per aquest motiu, la proposta d’activitats d’estiu de l’Associació no para de créixer i oferim opcions per a totes les edats i per a tots els gustos perquè els infants, els joves i les famílies trobin la que més els encaixi.

Davant la impossibilitat de dur a terme el Casal Timbaler del Bruc en les instal·lacions de l’escola per causes alienes a l’Associació, animem a les famílies a inscriure els seus infants al Casal d’estiu que es realitza a les instal·lacions de l’Escola Arrels.

Del 25 de juny al 2 d’agost de 2024, l’AE FS Arrels ofereix les següents opcions: Casal infantil i Casal esportiu en tres modalitats: multiesport, patinatge artístic i futbol sala.

A més, del 5 al 21 de juny, coincidint amb la jornada intensiva, oferim el minicasal intenstiu, de 15:30 a 16:30 hores, a les instal·lacions de l’Escola Timbaler del Bruc.

INFORMACIÓ SOBRE LA SOL·LICITUD D’AJUTS

CODIS ACTIVITATS

CASAL INFANTIL                                     090325CAS01

CASAL ESPORTIU (PRIMÀRIA)        090325CAE02