Any nou, extraescolar nova!

L’AE FS Arrels manté, en aquest 2024, l’objectiu de fomentar l’esport, l’educació emocional, la creativitat, els valors… a la infància del nostre barri. Nosaltres ho fem de la millor manera que sabem: oferint, a través de personal qualificat, activitats esportives, culturals i de lleure per a totes les edats!

Amb el nou any, tornem a obrir inscripcions per a les nostres activitats esportives i extraescolars a les escoles amb què treballem.

L’oferta del nostre catàleg és cada curs més àmplia: des d’activitats esportives com multiesport, psicomotricitat, pàdel (a més de les quatre seccions esportives de l’Associació: futbol sala, patinatge artístic, vòlei i gimnàstica rítmica), fins a culturals com anglès, robòtica, Deixa volar la creativitat… i de lleure com Zumba i danses urbanes.

Per això, us animem a que els vostres infants i joves s’apuntin a alguna de les nostres activitats. Gaudiran de companys i companyes, d’activitats divertides i, alhora, seguirant aprenent.

Podeu fer la inscripció a través d’aquest formulari. Recordeu esperar sempre la confirmació de que la inscripció és vàlida i existeix un grup format suficient per començar.

Podeu descarregar-vos els dossiers informatius de cada escola:

Escola Arrels

Escola Timbaler del Bruc

Escola Congrés-Indians

Col·legi Camí