Xarxa Social

Amb el suport

Ajuntament Barcelona

Amposta Parc

Cátering Cantábrico

Alfil.be Pº Maragall 251

Estadístiques

Dades d'avui

Visitants

30

Pàgines vistes

102

Dades d'ahir

Visitants

178

Pàgines vistes

298

Setmana passada

Visitants

582

Pàgines vistes

950

TOTAL des de 2009

Visitants

664247

Pàgines vistes

1220840

Agenda de l'Associació

Partits de la jornada

09 de juliol al 15 de juliol

FUTBOL SALA

Jornada de descans

 

Últimes Notícies

3ª SETMANA DEL CASAL AMB RITMES AFRICANS!!!

CAMPUS

Divendres, 13 de Juliol de 2018

Aquesta setmana ha estat dedicada en el nostre CASAL D'ESTIU d'educació infantil al Continent Africà on hem coneguts països com Sud-àfrica o Kènia. S'han utilitzat instruments de percussió, hem conegut contes, tradicions, balls, hem conegut paisatges relacionats segons el tipus de climatologia com, selva, sabana i desert i els animals que viuen a cada zona. Sensibilització de la manca d'aigua i que tenien que fer molts quilòmetres per buscar aigua ells o les seves mares. També hem conegut l'experiència de la Premi Nobel Wangari Maathai de repoblar una zona de Kènia amb 47 milions d'arbres. S'ha treballat el valor de l'esforç i la constància per aconseguir els nostres somnis. Després de conèixer aquest Continent, hem estampat una samarreta amb motius africans, ens hem banyat molt a les piscines, hem fet jocs d'aigua i dimecres vam estat a la GRANJA AVENTURA PARK coneixent com viuen alguns animals con gallines, conills, porcs, ovelles, vaques, cabres, ànecs i gall d'indi reial. També vam fer un circuit d'aventura amb ponts, tirolina i moltes coses més.
En el CASAL ESPORTIU hem practicat molts esports al multiesportiu, en la tecnificació de patinatge s'han treballat moltes activitats i jocs sobre rodes, jocs d'aigua, el dia de piscina a Can Dragó i els nois i noies a partir de 3r han gaudit de l'excursió al CANAL OLÍMPIC amb la pràctica de diferents esports aquàtics com caiat, tobogans i matalassos inflables al mig de l'aigua.
BON CAP DE SETMANA I A CONTINUAR GAUDINT DE L'ESTIU!!!

Llegir més notícies

 

2ª SETMANA DEL CASAL D'ESTIU I CASAL ESPORTIU GAUDINT A TOPE!!!

CAMPUS

Divendres, 06 de Juliol de 2018

Avui finalitzem la segona setmana de CASAL D'ESTIU amb la temàtica de ASIA i els nostres nens i nenes d'infantil han conegut animals propis d'aquest continent, costums, jocs, i han fet el barret xinés, mandales de la India amb CD'S, han fet de ninja (Japó) i moltes coses més.
Les estones a les piscines i jocs amb aigua els agrada molt. L'activitat sobre rodes ha estat molt divertida, creuar per el pati a peu tenia més perill que creuar la Meridiana en hora punta i semàfors vermells.
La sortida del Happy Park els ha agradat molt i venien explicant totes les coses que s’havien atrevit a fer.
Si parlem del CASAL ESPORTIU hem de dir que hem tingut les tres modalitats de patinatge grans i petites, multiesport grans i petites i futbol sala.
Els de futbol sala els agrada anar a entrenar a pista 2 per fer passes, conducció, coordinació, treballar l'atac i defensa, partidets, concurs de xuts a porta, guerra d'aigua, jocs cooperatius i moltes coses més. La sortida els va encantat ja que era molt gran el Happy Park i la piscina a Can Dragó fa que gaudeixin de l'estiu a l'aigua.
Els inscrit a aquesta modalitat de multiesport han practicat esports com voleibol, rugbi, futbol sala, handbol, jocs cooperatius i d'atrapar i moltes activitats amb aigua. Els jocs que més els agrada son mata conills, polis i cacos, el bote bote, la bandera, anar a la piscina de Can Dragó i a l'excursió també es van divertir molt. Les activitats que fan a les tardes els encanta i passa l'estona volant.
Els nois i noies de patinatge han practicar moltes activitats i jocs sobre rodes, anar a Can Dragó i pintar-se la samarreta també els ha agradat molt.
LA PROPERA SETMANA MÉS I MILLOR!!!

Llegir més notícies

 

LES NOSTRES COLÒNIES DE FUTBOL SALA I PATINATGE AL PINATAR HA ESTAT UN GRAN ÈXIT!!!

ASSOCIACIÓ

Divendres, 06 de Juliol de 2018

Avui al baixar de l'autocar els nois i noies que han gaudit durant cinc dies de colònies, ho deia tot. Estaven feliços per les experiències viscudes i dient que no volien que s'acabessin les colònies i que el proper any més dies. Però comencem per el principi, dilluns a les 9 del matí pujaven a l'autocar, després de carregar les seves pertinences i fer-li petons als familiars que els van venir a acomiadar, estaven aspectant per veure com seria la casa, si hi hauria molts nens d'altres grups i quan van arribar van anar a les habitacions a deixar les coses, preparar-se per fer esport, uns futbol sala i d'altres patinatge.
Estones de piscina al matí i tarda, tallers, i pràctica esportiva. Arriba la nit i els seus jocs i toca anar a descansar.
El matí d'activitats d'aventura va ser molt divertida ja que van fer escalada, tirolina i tir amb arc. Aquest any han anat un grup més nombrós i han tingut moltes més experiències i variades. Anirem penjant les fotos que ens estan compartint.

Llegir més notícies

 

AEFS ARRELS - C/Cardenal Tedeschini, 76-80 - 08027 BarcelonaTel: (+34) 647 177 427Email: aefs.arrels@gmail.com