Xarxa Social

Amb el suport

Ajuntament Barcelona

Amposta Parc

Cátering Cantábrico

Alfil.be Pº Maragall 251

Entitat homologada

Estadístiques

Dades d'avui

Visitants

34

Pàgines vistes

71

Dades d'ahir

Visitants

92

Pàgines vistes

171

Setmana passada

Visitants

594

Pàgines vistes

1005

TOTAL des de 2009

Visitants

707749

Pàgines vistes

1289784

Agenda de l'Associació

Partits de la jornada

16 de setembre al 22 de setembre

FUTBOL SALA

Jornada de descans

 

Últimes Notícies

COMENCEN ELS ENTRENAMENTS D'ALGUNS EQUIPS AE FS ARRELS!!!

FUTBOL SALA

Dilluns, 02 de Setembre de 2019

Aquesta setmana comencen els entrenaments alguns equips de la nostra Associació, que començaran els partits aviat. D'aquesta manera van reprenent l'activitat física i buscar l'optimització de la seva forma física per estar en bones condicions per començar la temporada de la millor manera possible. Tots els nostres jugadors i jugadores volen recuperar les seves habilitats, ritme i força per aprofitar al màxim l'inici de la lliga, ja que tots els nostres rivals estan treballant també per aconseguir bons resultats des de el primer partit.

Llegir més notícies

 

BENVINGUTS A LA NOVA TEMPORADA 2019-2020 AE FS ARRELS!!!

ASSOCIACIÓ

Diumenge, 01 de Setembre de 2019

Demà dilluns ja tornem a estar operatius per continuar completant els equips que encara queden places amb aquelles persones que estigui d'acord amb el nostre projecte que aquesta temporada comença amb molts entrenadors nous, ben preparats i motivats per continuar millorant i tenir més nois i noies amb ganes de practicar FUTBOL SALA, PATINATGE ARTÍSTIC O GIMNÀSTICA RÍTMICA.
Els nostre horari d'aquest mes de setembre serà tots els dies de 17 a 20 hores.
Volem que totes les famílies que formeu part de la nostra gran FAMÍLIA ARRELS, ens ajudeu a continuar creixent, fer suggeriments i col·laborar en tot el que estigui a les vostres mans.
BENVINGUTS A LA 37 TEMPORADA EN LA QUE AJUDEM A PRACTICAR ESPORT DE QUALITAT AL BARRI DEL CONGRÉS!!!

Llegir més notícies

 

4ª SETMANA DEL CASAL D'ESTIU I CASAL ESPORTIU AMB MOLTES EXPERIÈNCIES I EXPERIMENTS!!!

CAMPUS

Divendres, 19 de Juliol de 2019

Aquesta ha estat una setmana una mica més fresca on feia una mica de vent que s'agraeix quan s'estan fent activitats a l'aire lliure. Els més petits que sortien dimecres al arribar al Parc començaven a caure algunes gotes d'aigua que no va anar a més.
Els participants d'INFANTIL han modelat un volcà amb el que van fer l'experiment a classe utilitzant una reacció química, que també han portat a casa les instruccions per experimentar-lo amb la família i han pogut veure com entrava en erupció. La seva sortida va ser el dimecres al PARC CAN GAMBÚS DE SABADELL amb un munt d'activitats musicals, d'equilibri, d'escalada i de psicomotricitat on van gaudir molt en un espai molt gran. També hem continuat fent diferents activitats com crear fòssils amb pasta de sal i els de P-5 han fet una nebulosa. També hem tingut estones de piscina, jocs d'aigua, coreografies, etc.
Els participants de PRIMÀRIA i ESO han continuat practicant la seva modalitat esportiva, estones de jocs dirigits, dansa o robòtica, estones de piscines al pati, matí de piscina a Can Dragó i l'excursió d'aquesta setmana ha estat a CAN PUTXET en el Montseny on han gaudit d'un matí "d'humor amarillo" realitzant varies activitats de karts, paintball, el tronc, etc. Les noies de patinatge han preparat aquesta setmana la coreografia de MARIO Y LUIGI amb una posada en escena espectacular on els infants que feien de públic el dijous, els ha agradat molt.
Totes les fotografies les teniu al nostre web i diàriament ens podeu seguir en INSTAGRAM.
NO ET PERDIS AQUESTES IMATGES!!!

JA TENIU LES FOTOS A ARXIU, GALERIA FOTOGRÀFICA, 4ª SETMANA CASAL!!!

JA TENIU LES FOTOS A ARXIU, GALERIA FOTOGRÀFICA, 4ª SETMANA CASAL!!!


enllaç album 4ª setmana


Llegir més notícies

 

AEFS ARRELS - C/Cardenal Tedeschini, 76-80 - 08027 BarcelonaTel: (+34) 647 177 427Email: aefs.arrels@gmail.com