Xarxa Social

Amb el suport

Ajuntament Barcelona

Amposta Parc

Cátering Cantábrico

Estadístiques

Dades d'avui

Visitants

10

Pàgines vistes

18

Dades d'ahir

Visitants

70

Pàgines vistes

97

Setmana passada

Visitants

608

Pàgines vistes

944

TOTAL des de 2009

Visitants

626964

Pàgines vistes

1157547

Agenda de l'Associació

Partits de la jornada

17 de juliol al 23 de juliol

FUTBOL SALA

Jornada de descans

 

Últimes Notícies

LES SETMANES DE CAMPUS PASSEN VOLANT I ENS DEIXEN MOLTES VIVENCIES INOBLIDABLES!!! GAUDEIX AMB NOSALTRES!!

CAMPUS

Dissabte, 15 de Juliol de 2017

Sembla que era ahir quan començaven una nova experiència del Campus esportiu d'estiu i Casal d'estiu i ja portem 3 setmanes. Els nostres esportistes a partir de 3r de patinatge, futbol sala i multiesport van gaudir d'una de les sortides que més agraden com és EL CANAL OLÍMPIC on han pogut fer activitats aquàtiques amb tobogans i matalassos gegants a l'aigua, canoes, etc., el dia de piscina a Can Dragó, els entrenaments intensius de les diferents modalitats esportives. Patinatge ha finalitzar amb bon sabor de boca i els participants han millorat molt durant aquests dies. La propera setmana tenim multiesport i futbol sala.
Els de 1r i 2n de primària també han fet moltes activitats esportives, tallers, cançons i la seva sortida a la Granja Aventura per tocar els animals, donar-les de menjar i conèixer millor l'hort amb lo que mengen cada dia i la ramaderia i també el seu dia de piscina a Can Dragó.
Els nens i nenes d'infantil han treballat el conte de la casa de xocolata que van fer un taller i van portar a casa el seu treball. Van poder treure la calor amb les estones de piscina, jocs d'aigua i la sortida a la Granja Aventura on venien molt emocionats explicant el que han vist i tocat a la sortida.
Si voleu que repeteixin alguna setmana més, encara esteu a tempts i recordeu que aquesta setmana anem AL CHIQUIPARC.
Bona setmana per a tots i totes!!!


Us recordem que cada dia teniu informació en el nostre blog Enllaç al blog del Campus Arrels
Enllaç a les fotografies de la tercera setmana de Campus

La propera setmana més i millor. Us anirem informant!!.

Llegir més notícies

 

BONS RECORDS EN AQUESTA SETMANA DE CAMPUS ARRELS!!!

CAMPUS

Dissabte, 08 de Juliol de 2017

Ja ha finalitzat la segona setmana del CASAL D'ESTIU i CAMPUS ESPORTIU ARRELS. Infantil han tingut el conte de la CAPUTXETA VERMELLA com a centre d'interès de les activitats d'aquesta setmana, amb uns tallers molt xulos i l'excursió al Parc de la Salut de Sabadell per buscar al llop i que no es menges a la caputxeta. Els jocs a les piscines i amb aigua els han encantat.
Els participants dels campus esportius de patinatge, futbol sala i multiesport de 1r de primària a ESO han combinat dia de piscina a CAN DRAGÓ, activitats pròpies de la seva modalitat, jocs variats, taller de pintar la samarreta personalitzada, guerres d'aigua, pel•lícules, etc. Dimarts van anar d'excursió a Montjuïc a l'OPEN BARCELONA CAMP on van participar en una varietat d'esports diferents i activitats divertides. Llàstima que hi havia molta gent i s'havia de fer cua per realitzar les activitats triades.
Us recordem que cada dia teniu informació en el nostre blog Enllaç al blog del Campus Arrels
Enllaç a les fotografies de la segona setmana de Campus

La propera setmana més i millor. Us anirem informant!!.

Llegir més notícies

 

PRIMERA SETMANA DE CAMPUS AMB EXPERIÈNCIES VISCUDES MOLT BONES!!!

CAMPUS

Dissabte, 01 de Juliol de 2017

Ha finalitzat la primera setmana del CASAL D'ESTIU per a infantil i CAMPUS ESPORTIU per a primària i ESO. Ha servir per veure que la maquinària estava bé preparada, amb un munt d'activitats de tallers, jocs, vídeos amb balls i cançons i aigua per a infantil i Can Dragó, molts jocs en equip, activitats esportives, jocs amb aigua, pel•lícules, etc.
La sortida d'aquesta setmana ha estat al SALTING DABALONA on tots van fer pujar l'adrenalina saltant i saltant sense por a fer-se mal. Els participants van fer una molt bona valoració de l'activitat.
També aquesta setmana hem començar a penjar informació en el nostre blog on les famílies podeu veure fotos, saber què fem, donar la vostra opinió, etc.
Guardeu aquesta adreça https://aecampusarrels.wordpress.com/blog i feu el seguiment a tot el que fem en el nostre CAMPUS I CASAL organitzat per l'AE CAMPUS ARRELS.
També podeu clicar en la pestanya ARXIU, galeria fotogràfica i veure la selecció de fotos de cada setmana!!!

Enllaç al blog del Campus Arrels
Enllaç a la galeria fotogràficaLlegir més notícies

 

AEFS ARRELS - C/Cardenal Tedeschini, 76-80 - 08027 BarcelonaTel: (+34) 647 177 427Email: aefs.arrels@gmail.com