Xarxa Social

Amb el suport

Ajuntament Barcelona

Amposta Parc

Cátering Cantábrico

Estadístiques

Dades d'avui

Visitants

29

Pàgines vistes

41

Dades d'ahir

Visitants

95

Pàgines vistes

160

Setmana passada

Visitants

749

Pàgines vistes

1427

TOTAL des de 2009

Visitants

644411

Pàgines vistes

1188533

Agenda de l'Associació

Partits de la jornada

15 de gener al 21 de gener

FUTBOL SALA

ALEVí FD  

 

 

Arrels A

 

ROGER'S ATLÈTIC CATALÀ F.S. "A"

INFANTIL FD  

 

 

Arrels B

 

BADALONA FUTSAL IRIS "C"

INFANTIL FD  

 

 

Arrels A

 

ESCOLA PIA SABADELL C.E. "A2

CADET FD  

 

 

Arrels B

 

L'ALZINA ASSOCIACIÓ ESPORTIVA "A"

CADET FD  

 

 

Arrels A

 

BARCELONA LASSA F.C.

JUVENIL FEM 

 

 

PENYA BARÇA BARBERA DEL VALLES "A"

 

Arrels A

JUVENIL FD  

 

 

Arrels B

 

JESUÏTES EL CLOT CLUB ESPORTIU "B"

JUVENIL FD  

 

 

Arrels A

 

GRÀCIA FUTBOL SALA CLUB "A"

SèNIOR FEM 

 

 

CFS PALUA-PENYA BARCELONISTA "A"

 

Arrels A

SèNIOR  

 

 

RMSI SPORTS-TREMEDAL FS "A"

 

Arrels B

SèNIOR  

 

 

Arrels A

 

COVER PREMIA DE MAR CF SALA "A"

 

Últimes Notícies

ULTIMS DIES PER FER LA VOSTRA RESERVA PER EL CÀMPING RESORT CAMBRILS PARK!!!

ASSOCIACIÓ

Dimecres, 10 de Gener de 2018

Durant aquesta setmana podreu fer la vostra reserva per el CÀMPING RESORT CAMBRILS PARK per la 2ª pasqua del 18 al 21 de maig. Magnífics bungalows per a quatre persones en règim de pensió completa amb bufet lliure i moltes activitats per grans i petits en un ambient relaxant i bonic.
A partir del dia 18 tornarem els bungalows que ens sobrin dels que tenim bloquejats fins aquesta data. A partir d’aquesta data ja no tindrem oportunitat de gaudir amb nosaltres d’aquests tres dies i a un preu increïble.
ATENCIÓ FAMÍLIES QUE HO DECIDIU A DARRERA HORA!!! RESERVA ARA AMB UNA PETITA QUANTITAT I DESPRÉS JA ANIREU COMPLETANT EL PAGAMENT.
Us esperem per gaudir en família!!!

Llegir més notícies

 

LA CAVALCADA DE REIS AL BARRI DEL CONGRÉS TOT UN ÈXIT!!!

ASSOCIACIÓ

Dissabte, 06 de Gener de 2018

Ahir era la cita amb els nens i nenes i familiars que volien viure aquesta tarda-nit màgica a la comparsa que per segon any, la nostra Associació Esportiva Futbol Sala Arrels participa a la CAVALCADA DE REIS DEL NOSTRE BARRI DEL CONGRÉS-INDIANS. Els dies previs al 5 de gener, un grup de persones hem estat preparant amb molta il•lusió la carrossa amb tots els guarniments. Temps enrere ja ens estaven reunint un grup de persones per pensar el tema d’aquest any i que ens posaríem els participants. Cada vegada teníem idees més ambicioses i com nens nosaltres pensant com quedaria al final la carrossa, ja ens emocionàvem. Ha estat un èxit i nosaltres agraïm a tots els col•laboradors que entre tots aconseguim grans reptes. Si us animeu a la cavalcada del 2019 sereu benvinguts per aportar idees i per participar.

Llegir més notícies

 

ENS HA DEIXAT UN GRAN EXDELEGAT! HASTA SIEMPRE JUAN!!

FUTBOL SALA

Divendres, 05 de Gener de 2018

La vida és així, esdeveniments de joia es barregen amb altres tristos com és la pèrdua d'un amic, d'una persona de 64 anys que encara feia falta als seus fills David i Dani i la seva dona Nico. Si, estic parlant de JUAN LUNARO, delegat de l'equip del seu fill Dani a finals dels anys 80 i durant la dècada dels 90 i la temporada 2000/2001 va ser la darrera temporada com a delegat. La nostra Associació li està molt agraïda per la seva implicació, els regals que portava per el trofeu, pitrals i amb la seva saviesa i eines es va aconseguir treure la cistella de bàsquet que estava al mig del pati i d'aquesta manera el nostre camp de futbol sala es va poder ampliar uns 10 metres de llarg. A la seva etapa es va fer la primera concentració de pretemporada a Santa Mª de Palautordera. El mossèn en el seu funeral ha dit que la bondat d'una persona es mesura per la quantitat d'amics que un te. A l’església no es cabia de la quantitat de persones que ens vam acostar a acompanyar a la família. Molts exjugadors, es van fer presents per donar el seu condol als seus companys en aquests moments difícils i per a mi com a president de la Associació, m'omple d'orgull el comprovar que els valors que vivim i inculquem a través de l'esport, perdura encara que passin els anys. Sabeu perquè? SOM UNA GRAN FAMÍLIA i continuarem treballant molts anys més!!!
HASTA SIEMPRE AMIGO!!!

Llegir més notícies

 

AEFS ARRELS - C/Cardenal Tedeschini, 76-80 - 08027 BarcelonaTel: (+34) 647 177 427Email: aefs.arrels@gmail.com