Xarxa Social

Amb el suport

Ajuntament Barcelona

Amposta Parc

Cátering Cantábrico

Alfil.be Pº Maragall 251

Estadístiques

Dades d'avui

Visitants

52

Pàgines vistes

59

Dades d'ahir

Visitants

156

Pàgines vistes

221

Setmana passada

Visitants

594

Pàgines vistes

1024

TOTAL des de 2009

Visitants

670159

Pàgines vistes

1229827

Agenda de l'Associació

Partits de la jornada

17 de setembre al 23 de setembre

FUTBOL SALA

Jornada de descans

 

Últimes Notícies

JA HEM TORNAT I VENIM AMB MOLTES GANES DE FER ESPORT AMB VOSALTRES!!!

ASSOCIACIÓ

Dilluns, 27 d'Agost de 2018

Avui ja hem obert de nou les portes a la 6ª setmana del CASAL D'ESTIU AE CAMPUS ARRELS per acollir a tots els nois i noies que els seus pares treballen i ells gaudeixen aquí fent jocs, esport i tallers amb altres amics. Recordeu que fins el dia 10 de setembre estarem fent el casal.
També avui comença de nou el període d'inscripcions per les activitats de futbol sala, patinatge artístic, gimnàstica rítmica i totes les activitats extraescolars de 17 a 18 hores, si és que no veu fer la inscripció al juny.
QUEDEN LES ÚLTIMES PLACES!!!

Llegir més notícies

 

5ª SETMANA I UN PASSEIG PER EUROPA, EL VELL CONTINENT!!!

CAMPUS

Divendres, 27 de Juliol de 2018

Finalitzarem el nostre recorregut fent un repàs al nostre continent Europa. Breu introducció a la comunitat Europea, i un breu recorregut pels diferents estats que la conformen. Grècia amb els seus Jocs Olímpics, Rússia immensa amb les seves originals esglésies, Anglaterra amb el Big Ben com a referent visual, …
L’excursió d’aquesta setmana dels nois d’infantil va ser a la Bassa, a Sabadell, i va ser tot un èxit, els noi i noies van gaudir de l’aigua i dels tobogans. El més grans van anar a la platja de la Mar Bella on també s’ho van passar força bé fent esport a la sorra.
I que millor cloenda que un pica-pica previ a la darrera festa de l’escuma d’aquest darrer Casal que esperem hagi satisfet les vostres necessitats.
Desitgem que tots els que heu participat hagueu gaudit de totes les activitats que amb molta il•lusió han preparat els monitors durant els mesos previs.
Bones Vacances i ens veiem a la tornada.
Bon estiu

Llegir més notícies

 

4ª SETMANA DE PASSEIG PER AMÈRICA

CAMPUS

Dimecres, 18 de Juliol de 2018

4ª SETMANA DEL CASAL DE PASSEIG PER Amèrica!!!
Aquesta setmana AL nostre CASAL D'ESTIU d'educació infantil hem fet un repàs al Continent Amèrica, on hem conegut les diferències entre l'Amèrica anglosaxona i l'Amèrica llatina. Hem conegut contes als indis, les seves tradicions, balls, hem conegut la gran varietat de paisatges d'aquest gran continent, relacionant segons el tipus de climatologia, la selva, sabanao eldesert i els animals que viuen a cada zona. Els tallers d'aquesta setmana han estat un atrapa somnis i un joc d'habilitat Hem tingut la visita d'en Toni, que ens ha ensenyat moltes coses del circ, hem aprèss i ens hem rigut molt amb ell, ens hem banyat molt a les piscines, hem fet jocs d'aigua i dimecres vam anar al parc DE CAN MERCADER, on hem fet un bon recorregut en tren, fins i tot hem passat per un tunel i un pont, allà mateix hem gaudit d'una estona de joc molt divertida. I com a cloenda la festa se l'escuma on tots inclosos monitors hems acabats ben plens d'escuma.
En el CASAL ESPORTIU hem practicat molts esports al multiesportiu, en la tecnificació de patinatge s'han treballat moltes activitats, algunes habituals i d'altres molt especials referents al mon del circ, jocs d'aigua, el dia de piscina a Can Dragó i els nois i noies a partir de 3r han gaudit de l'excursió a Illa Fantasia, ha sigut una jornada espectacular, on tots han gaudit dels tobogans i d'un dia super divertit. Tothom estava encantat!!!
BON CAP DE SETMANA I A CONTINUAR GAUDINT DE L'ESTIU!!

Llegir més notícies

 

AEFS ARRELS - C/Cardenal Tedeschini, 76-80 - 08027 BarcelonaTel: (+34) 647 177 427Email: aefs.arrels@gmail.com