Xarxa Social

Amb el suport

Ajuntament Barcelona

Amposta Parc

Cátering Cantábrico

Alfil.be Pº Maragall 251

Estadístiques

Dades d'avui

Visitants

5

Pàgines vistes

9

Dades d'ahir

Visitants

101

Pàgines vistes

249

Setmana passada

Visitants

818

Pàgines vistes

1682

TOTAL des de 2009

Visitants

676387

Pàgines vistes

1240559

Agenda de l'Associació

Partits de la jornada

19 de novembre al 25 de novembre

FUTBOL SALA

MENUDETS  

 

 

Arrels B

 

Descansa

MENUDETS AJORNAT

 

 

FEDAC Horta Futbol Sala

 

Arrels A

MENUDETS  

 

 

Arrels A

 

Club Esportiu Fabra i Coats "B"

MENUTS  

 

 

CE Vincit-Provençalenc "D"

 

Arrels B

MENUTS  

 

 

Arrels A

 

Escola Aiguamarina (AE Babar)

PREBENJAMí AJORNAT

 

 

Arrels B

 

Col·legi Abat Oliba Loreto ''A''

ALEVí AJORNAT

 

 

Arrels A

 

AI Estel Vallseca ''A''

CADET FD  

 

 

ACCIÓ SANT MARTI,A

 

Arrels B

SèNIOR FD FEM 

 

 

C.N. CALDES,F.S.,B

 

Arrels A

 

Últimes Notícies

BRILLANT PRESENTACIÓ OFICIAL DE LA TEMPORADA!!!

ASSOCIACIÓ

Dissabte, 10 de Novembre de 2018

Amb molta presència de pares, mares, avis, avies i familiars dels nostres esportistes s'ha celebrar enguany la presentació oficial dels nostres 25 equips de futbol sala, 8 grups de patinatge artístic i 4 grups de gimnàstica rítmica. La cita era a les 15:30 hores a pista 2 per fer la foto de grup i la foto individual de cada noi i noia de la nostra Associació. Un cop estaven les fotos fetes, hem desfilar fins el pati de l'Escola Arrels, on les famílies esperaven. Comença la presentació del membres de cada equip començant per els menuts fins el sènior A que entra de la ma dels menudets A i B. Els més petits es recolzen en els que ara son els seus entrenadors i segur que més d'un pensarà, potser que demà jo sigui l'entrenador d'altres que estan per venir.
Després van entrar fent diferents figures els patinadors i patinadores que van rebre una bonica ovació per part de tots els presents. Finalment també amb un pas propi de rítmica van apareixen les noies dels quatre grups de gimnàstica rítmica que s'han estrenat com modalitat esportiva a la nostra Associació.
Després d'un breu parlament del president Sr. Toni Castro es va escoltar el nostre himne i va finalitzar l'acte amb l'enregistrament d'unes imatges per un petit vídeo. Es van repartir llaminadures als esportistes i entre tots es van recollir totes les cadires i vam marxar satisfets del resultat de la presentació. Aprofitem per donar les gràcies als delegats entrenadors i pares que heu col•laborat per donar, un cop més, imatge de que som una gran família amb les nostres virtuts i els nostres defectes que anirem polint.
MIL GRÀCIES A TOTS I TOTES I AMB VOSALTRES FINS L'INFINIT!!!

Llegir més notícies

 

COMUNICAT DE L'INSTITUT BARCELONA ESPORT SOBRE LES AJUDES ECONÒMIQUES!!!

ASSOCIACIÓ

Dijous, 08 de Novembre de 2018

L'INSTITUT BARCELONA ESPORT ens ha enviat avui un comunicat per informar a totes les famílies que veu demanar l'ajuda econòmica per la propera temporada de les activitats esportives de nois i noies de 6 a 17 anys (futbol sala, patinatge, rítmica i zumba) informant que aquesta setmana tindrien que haver dit la quantitat que us han atorgat a cada esportista, però han estat tant alt el nombre de peticions, que estan tramitant l'ampliació de dotació econòmica per tal de no reduir l'import que us concediran a cadascú.
Tant aviat com ho aconsegueixin i estigui publicat al BOPB rebreu el missatge dient la quantitat que us ha estat assignada.
Preguem doneu difusió a aquesta notícia a altres famílies que estiguin esperant la resolució!!!

Llegir més notícies

 

REUNIÓ D'ENTRENADORES I DELEGADES DE PATINATGE ARTÍSTIC AMB EL PRESIDENT!!!

PATINATGE

Dimecres, 07 de Novembre de 2018

El proper dimecres 14 de novembre ens trobarem les delegades, entrenadores i president per planificar la temporada de patinatge, actes, festival, interescolar, pas de nivell, trobades, normes, etc.
Aquesta reunió es fa un cop s'ha fet la reunió del CEEB de patinatge on ens informaran de les dates de competició, normes de les diferents competicions a tenir en compte. També les entrenadores ens informaran dels seus entrenaments i progrés de les noies a mesura que avança la temporada.
Prèviament, el dissabte 10 ens haurem trobat tots a la presentació oficial.

Llegir més notícies

 

AEFS ARRELS - C/Cardenal Tedeschini, 76-80 - 08027 BarcelonaTel: (+34) 647 177 427Email: aefs.arrels@gmail.com