Xarxa Social

Amb el suport

Ajuntament Barcelona

Amposta Parc

Cátering Cantábrico

Alfil.be Pº Maragall 251

Entitat homologada

Estadístiques

Dades d'avui

Visitants

16

Pàgines vistes

16

Dades d'ahir

Visitants

90

Pàgines vistes

131

Setmana passada

Visitants

798

Pàgines vistes

1205

TOTAL des de 2009

Visitants

686120

Pàgines vistes

1256472

Agenda de l'Associació

Partits de la jornada

18 de febrer al 24 de febrer

FUTBOL SALA

MENUDETS  

 

 

Arrels B

 

Escola Calderon de la Barca AMPA ''A''

MENUDETS  

 

 

Escola L'Arenal de Llevant ''A''

 

Arrels A

MENUTS  

 

 

Arrels B

 

AMPA Escola Nausica ''A''

MENUTS  

 

 

Col·legi Maristes Sants-Les Corts ''B''

 

Arrels A

PREBENJAMí  

 

 

Arrels C

 

Santa Teresa de Lisieux - JLC ''A''

PREBENJAMí  

 

 

Arrels B

 

Col·legi Dominiques de l'Ensenyament ''B''

PREBENJAMí  

 

 

Arrels A

 

RMSI Sports ''A''

BENJAMí  

 

 

Associacio Esportiva de Gracia ''A''

 

Arrels C

BENJAMí  

 

 

Descansa:

 

Arrels B

BENJAMí  

 

 

Escola El Carmel ''A''

 

Arrels A

ALEVí  

 

 

Arrels A

 

AMPA Escola Nausica ''A''

PREINFANTIL  

 

 

Club Horta Futbol Sala ''A''

 

Arrels A

JUVENIL  

 

 

OAK House British School ''A''

 

Arrels A

JUNIOR  

 

 

Arrels A

 

Institut Francisco De Goya ''A''

SèNIOR FD  

 

3

GRÀCIA FUTBOL SALA CLUB,A

5

Arrels A

 

Últimes Notícies

AQUESTA TEMPORADA NO PODREM ANAR DE CÀMPING PER LA 2ª PASQUA

ASSOCIACIÓ

Divendres, 01 de Febrer de 2019

Després de 22 anys anant per la SEGONA PASQUA de càmping en una sortida familiar que molts hem gaudit plegats. Aquest any cau del 7 al 10 de juny i no ha estat possible aconseguir uns preus assequibles perquè les 40 o 50 famílies poguéssim anar i gaudir en família d'uns magnífics dies veient com els nostres fills/es gaudien amb els seus amics i sense tenir que cuinar.
Ja comencem a preparar l'estada del 2020.

Llegir més notícies

 

EXHIBICIÓ DE GIMNÀSTICA RÍTMICA AL PAVELLÓ DE COTXERES!!!

ASSOCIACIÓ

Diumenge, 27 de Gener de 2019

Aquest proper dissabte 2 de febrer a les 09:15 hores al POLIESPORTIU COTXERES-DUET es realitzarà l'exhibició de les 20 noies de GIMNÀSTICA RÍTMICA de la nostra Associació que aquesta temporada han començat a practicar aquest esport. Podrem veure què és el que han estat treballant durant aquests quatre mesos. Les nostres noies com partien de zero la majoria, es podrà veure tot el que han après d'aquesta disciplina esportiva. Esteu tots i totes convidats a venir i gaudir. El programa comença a les 9:30 hores amb la desfilada i finalitzarà a les 10:45 amb la cloenda. A més a més de les nostres noies participaran altres escoles que també fan l'activitat amb Asogym que és l'Associació que s'encarrega de la formació i entrenaments. Recordem que aquesta activitat la realitzem a la platea de Can Clariana, un espai magnífic per fer tots els exercicis. Aquesta temporada tenim quatre grups i esperem que al juny quan s'obri les inscripcions siguin molts més els que vinguin a fer aquesta activitat amb nosaltres.
Molta sort a totes les participants i a gaudir de la festa!!!

Llegir més notícies

 

FESTA DE L'ESPORT A SANT ANDREU!!!

FUTBOL SALA

Dissabte, 19 de Gener de 2019

Un any més i aquesta vegada al gener, quan sempre ho feien al novembre, es va celebrar la FESTA DE L'ESPORT que aplega a tots els esportistes que a la temporada 2017-2018 van aconseguir ascens, pòdium a les seves competicions individuals o entitats que han fet un numero rodó d'anys de la seva fundació. Es fa en dos formats. A la tarda van els nens i joves fins la categoria cadet i al vespre de juvenil cap amunt. És el moment on les entitats més importants i compromeses amb el Districte ens apleguem i celebrem que tenim grans esportistes al nostre Districte. Els membres de les juntes directives es saluden, els entrenadors, els coordinadors i com no també els esportistes que en aquest món de l'esport ens coneixem tots.
El Futbol Sala Arrels a la edició de la tarda teniem que rebre el premi de l'ascens de l'INFANTIL B per el seu ascens a 2ª divisió catalana, l'INFANTIL A per el seu ascens a DIVISIÓ D'HONOR i el CADET B per el seu ascens a 2ª divisió catalana. A la nit era el moment de reconèixer l'ascens a 2ª DIVISIÓ DEL JUVENIL B.
Ara toca fer una reflexió perquè dels tres equips de la tarda NOMÉS van assistir 3 jugadors, 1 delegat, 1 pare i el president. Del juvenil es va tenir més sort i van assistir 5 jugadors, l'entrenador i 3 membres de la junta. La nostra Associació fa un gran esforç en tenir la doble competició escolar i federada i moltes famílies no valoren el que tenim i el que fem aquí. Altres clubs o Associacions anaven amb els jugadors tots uniformats i amb la presència de tots els premiats. Crec que hem de fer un pensament i canviar el xip i respondre a les peticions del president.

Llegir més notícies

 

AEFS ARRELS - C/Cardenal Tedeschini, 76-80 - 08027 BarcelonaTel: (+34) 647 177 427Email: aefs.arrels@gmail.com