Xarxa Social

Amb el suport

Ajuntament Barcelona

Amposta Parc

Cátering Cantábrico

Alfil.be Pº Maragall 251

Entitat homologada

Estadístiques

Dades d'avui

Visitants

43

Pàgines vistes

47

Dades d'ahir

Visitants

61

Pàgines vistes

83

Setmana passada

Visitants

502

Pàgines vistes

623

TOTAL des de 2009

Visitants

704878

Pàgines vistes

1285048

Agenda de l'Associació

Partits de la jornada

12 d'agost al 18 d'agost

FUTBOL SALA

Jornada de descans

 

Últimes Notícies

4ª SETMANA DEL CASAL D'ESTIU I CASAL ESPORTIU AMB MOLTES EXPERIÈNCIES I EXPERIMENTS!!!

CAMPUS

Divendres, 19 de Juliol de 2019

Aquesta ha estat una setmana una mica més fresca on feia una mica de vent que s'agraeix quan s'estan fent activitats a l'aire lliure. Els més petits que sortien dimecres al arribar al Parc començaven a caure algunes gotes d'aigua que no va anar a més.
Els participants d'INFANTIL han modelat un volcà amb el que van fer l'experiment a classe utilitzant una reacció química, que també han portat a casa les instruccions per experimentar-lo amb la família i han pogut veure com entrava en erupció. La seva sortida va ser el dimecres al PARC CAN GAMBÚS DE SABADELL amb un munt d'activitats musicals, d'equilibri, d'escalada i de psicomotricitat on van gaudir molt en un espai molt gran. També hem continuat fent diferents activitats com crear fòssils amb pasta de sal i els de P-5 han fet una nebulosa. També hem tingut estones de piscina, jocs d'aigua, coreografies, etc.
Els participants de PRIMÀRIA i ESO han continuat practicant la seva modalitat esportiva, estones de jocs dirigits, dansa o robòtica, estones de piscines al pati, matí de piscina a Can Dragó i l'excursió d'aquesta setmana ha estat a CAN PUTXET en el Montseny on han gaudit d'un matí "d'humor amarillo" realitzant varies activitats de karts, paintball, el tronc, etc. Les noies de patinatge han preparat aquesta setmana la coreografia de MARIO Y LUIGI amb una posada en escena espectacular on els infants que feien de públic el dijous, els ha agradat molt.
Totes les fotografies les teniu al nostre web i diàriament ens podeu seguir en INSTAGRAM.
NO ET PERDIS AQUESTES IMATGES!!!

JA TENIU LES FOTOS A ARXIU, GALERIA FOTOGRÀFICA, 4ª SETMANA CASAL!!!

JA TENIU LES FOTOS A ARXIU, GALERIA FOTOGRÀFICA, 4ª SETMANA CASAL!!!


enllaç album 4ª setmana


Llegir més notícies

 

3ª SETMANA DEL CASAL AMB MOLTES NOVETATS!!!

CAMPUS

Divendres, 12 de Juliol de 2019

Aquesta ha estat una setmana molt divertida on hem pogut gaudir de totes les activitats que la setmana anterior hem fet però hem estrenat piscines noves, festa de l'escuma, piscina de can dragó, la sortida dels infants d'INFANTIL, 1R I 2N ha estat al CRAM (Centre de recuperació d'animals marins) on feien de metges i investigaven coses de les tortugues, experiments de plantar llavors i cuidar-les observant com van creixent cada dia, l'experiment del globus i la realització d'una flor i la seva capil·laritat.
Els nois i noies del CASAL ESPORTIU DE PATINATGE han estat preparant una coreografia del REI LLEÓ per estrenar-la dijous davant de la resta dels participants del casal d'infantil. Ho van fer molt bé i van rebre molts aplaudiments del públic.
Els nois del CASAL ESPORTIU DE MULTIESPORT han treballat molts jocs dirigits amb pilota, amb globus d'aigua, estones a les nostres piscines, etc.
Els participants del CASAL ESPORTIU DE FUTBOL SALA han treballat de valent amb les sessions d'entrenaments, partits, ràpides, concurs, piscina, jocs d'aigua, etc.
A partir de 3r de primària aquesta setmana han anat al CANAL OLIMPIC on han fet caiac i altres activitats aquàtiques.
L'ESTIU EN EL CASAL ARRELS ÉS MOLT GUAI!!!
JA TENIU LES FOTOS A ARXIU, GALERIA FOTOGRÀFICA, 3ª SETMANA CASAL!!!

JA TENIU LES FOTOS A ARXIU, GALERIA FOTOGRÀFICA, 3ª SETMANA CASAL!!!

JA TENIU LES FOTOS A ARXIU, GALERIA FOTOGRÀFICA, 3ª SETMANA CASAL!!!


enllaç album 3ª setmana

Llegir més notícies

 

2ª SETMANA DEL CASAL D'ESTIU I CASAL ESPORTIU!!!

CAMPUS

Divendres, 05 de Juliol de 2019

Aquesta ha estat un a setmana amb molta participació en el CASAL D'ESTIU on els més petits ha continuat amb el centre d’interès d'aquesta edició que és EL DESCUBRIMENT DE LA CIÈNCIA. fan els seus experiments, observacions i deixen volar la imaginació. Als tallers, activitats, jocs dirigits, jocs lliures, jocs amb aigua, estones de piscines i l’esperadíssima excursió al HAPPY PARK per gaudir d'una gran varietat de zones on jugar a les piscines de boles, tobogans, etc.
En el CASAL ESPORTIU hem pogut treballat a les tres modalitats: PATINATGE, FUTBOL SALA I MULTIESPORT amb combinació d'activitats pròpies de l'esport, amb altres estones de jocs, piscina de CAN DRAGÓ, estones a les nostres piscines, jocs amb globus d'aigua, pistoles d'aigua, etc. També han anat a HAPPY PARK i s'ha posat en marxa la participació a les activitats optatives de robòtica o dansa.
A la tarda ha tornat al pati de l'escola el mític BOTE BOTE on tots els participants de primària han gaudit, s'han amagat i han trencar l'olla!!!
QUÈ BÉ ENS HO PASSEM!!!
JA TENIU LES FOTOS A ARXIU, GALERIA FOTOGRÀFICA, 2ª SETMANA CASAL!!!


enllaç album 2ª setmana


Llegir més notícies

 

AEFS ARRELS - C/Cardenal Tedeschini, 76-80 - 08027 BarcelonaTel: (+34) 647 177 427Email: aefs.arrels@gmail.com