Xarxa Social

Amb el suport

Ajuntament Barcelona

Amposta Parc

Cátering Cantábrico

Alfil.be Pº Maragall 251

Estadístiques

Dades d'avui

Visitants

53

Pàgines vistes

65

Dades d'ahir

Visitants

108

Pàgines vistes

157

Setmana passada

Visitants

558

Pàgines vistes

967

TOTAL des de 2009

Visitants

661982

Pàgines vistes

1217196

Agenda de l'Associació

Partits de la jornada

18 de juny al 24 de juny

FUTBOL SALA

Jornada de descans

 

Últimes Notícies

AQUEST DISSABTE TENIM EL FESTIVAL DE PATINATGE ARRELS AL BON PASTOR!!!

PATINATGE

Dimarts, 12 de Juny de 2018

Aquest proper dissabte tenim a les 17:30 hores al COMPLEX ESPORTIU DE BON PASTOR, c/ Costa Daurada, amb fàcil aparcament el nostre tradicional FESTIVAL DE PATINATGE ARTÍSTIC.
Aquesta edició el tema serà oficis i els nostres patinadors i patinadores gaudiran i ens mostraran com han millorat respecte de l'any anterior. Ja es va poder veure una pinzellada al nostre trofeu de futbol sala on van actuar els cinc grups que tenim.
A més a més dels nostres patinadors i patinadores comptarem amb l'exhibició de l'Escola Sant Joan Bosco i de l'Escola Diputació.
Hora estimada de finalització 19:30. Seran dues hores d’espectacle i diversió.
NO PODEU FALTAR. US HI ESPEREM!!!

Llegir més notícies

 

INSCRIPCIONS PER ELS DIFERENTS ESPORTS DE LA NOSTRA ASSOCIACIÓ AE FUTBOL SALA ARRELS!!!

ASSOCIACIÓ

Dilluns, 11 de Juny de 2018

Ja s'ha obert el període d'inscripcions per la propera temporada de les nostres activitats de FUTBOL SALA masculí i femení, PATINATGE ARTÍSTIC masculí i femení i com a novetat oferim una nova modalitat esportiva com és la GIMNÀSTICA RÍTMICA que la farem a la platea del teatre de CAN CLARIANA.
Ara estem fent un esforç per motivar a les noies que facin esport i si és qualsevol d'aquestes tres modalitats millor. Recordeu que nosaltres oferim qualitat d'entrenaments amb monitors titulats, competicions a diferents nivells segons el ritme d'aprenentatge de cada jugador i jugadora. Si és un esport d'equip estarà a l'equip on tingui més minuts per poder continuar aprenent.
Penseu que les places son limitades i encara que ja heu fet esport amb nosaltres aquesta temporada, teniu que TORNAR A FER LA INSCRIPCIÓ.
US HI ESPEREM!!!

Descarregueu el full d'inscripcions

Llegir més notícies

 

INSCRIPCIONS EXTRAESCOLARS PROPER CURS!!!

CAMPUS

Diumenge, 10 de Juny de 2018

Ja estem finalitzant el curs i hem repartir a les famílies de l'Escola Arrels el dossier de la nostra oferta d'extraescolars per el proper curs. Prego llegiu molt bé i si hi ha dubtes vingueu a la reunió informativa que farem el proper dimarts 19 de juny a les 18 hores a la biblioteca de l'Escola, entrant per el pati.
Si alguna persona ha perdut el dossier aquí teniu el dossier d'Infantil, Primària i Eso.
Esperem que sigui una oferta engrescadora per els vostres fills i vosaltres, tenim com a novetats, l'ESCOLA D'IDIOMES de anglès, alemany i francès. Grups reduïts de GUITARRA O PIANO per avançar millor en els coneixements musicals i solfeig.

Descarregueu els dossiers

Llegir més notícies

 

AEFS ARRELS - C/Cardenal Tedeschini, 76-80 - 08027 BarcelonaTel: (+34) 647 177 427Email: aefs.arrels@gmail.com